50g Tummaa suklaata

50g Valkosuklaata

1/2 dl Rusinoita

1/2 Appelsiinin mehu

2 Kananmunaa

1dl Sokeria

1/2 dl Mantelirouhetta

4 Liivatelehteä

2prk (à 250g) Maitorahkaa

2tl Vaniljasokeria

1prk (2,5dl) Creme vispiä TAI

1prk (2dl) Kuohukermaa

 

Koristeluun:

Suklaarouhetta

Siemenettömiä viinirypäleitä

 

- Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

- Rouhi suklaat terävällä veitsellä ja pieni rusinat. Purista puolikkaasta appelsiinista mehu.

- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi ja sekoita vaahto, mantelirouhe, rusinat ja rouhittu suklaa rahkaan.

- Kuumenna appelsiinimehu ja sulata siihen liivatelehdet, joista on puristettu vesi pois. Sekoita appelsiinimehu rahkaseokseen ja mausta vaniljasokerilla. Lisää viimeiseksi vaahdoksi vatkattu kerma.

- Kaada täyte haluamaasi astiaan, joka on tarvittaessa vuorattu kelmulla jotta pasha irtoaa kumottaessa paremmin ja laita jääkaappiin hyytymään vähintään neljäksi tunniksi.

- Kumoa tarjoiluvadille ja koristele suklaarouheella ja viinirypäleillä.