50g Tummaa suklaata
50g Valkosuklaata
1/2 dl Rusinoita
1/2 Appelsiinin mehu
2 Kananmunaa
1dl Sokeria
1/2 dl Mantelirouhetta
4 Liivatelehteä
2prk (à 250g) Maitorahkaa
2tl Vaniljasokeria
1prk (2,5dl) Creme vispiä TAI
1prk (2dl) Kuohukermaa
Koristeluun:
Suklaarouhetta
Siemenettömiä viinirypäleitä
- Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.
- Rouhi suklaat terävällä veitsellä ja pieni rusinat. Purista puolikkaasta appelsiinista mehu.
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi ja sekoita vaahto, mantelirouhe, rusinat ja rouhittu suklaa rahkaan.
- Kuumenna appelsiinimehu ja sulata siihen liivatelehdet, joista on puristettu vesi pois. Sekoita appelsiinimehu rahkaseokseen ja mausta vaniljasokerilla. Lisää viimeiseksi vaahdoksi vatkattu kerma.
- Kaada täyte haluamaasi astiaan, joka on tarvittaessa vuorattu kelmulla jotta pasha irtoaa kumottaessa paremmin ja laita jääkaappiin hyytymään vähintään neljäksi tunniksi.
- Kumoa tarjoiluvadille ja koristele suklaarouheella ja viinirypäleillä.
Uuteen Vuodatukseen siirtymisen vuoksi kommentointi on tilapäisesti suljettu tässä artikkelissa.
Kommentointi avautuu hyvin pian eli heti kun Vuodatuksen kommenttimoottori on jyrskäyttänyt kommentit lävitse myös tämän artikkelin kohdalla.