200g Härän ulkofilepihvi (6viikkoa mureutettu)
Apetit valkosipulikermaperunoita
Valkosipulivoita
Höyrytettyä porkkanaa ja parsakaalia
Valmista valkosipulivoi mielellään edellisenä iltana, tai ainakin jo aamulla:
100g Pehmeää voita
4 Valkosipulinkynttä
Valkosipulijauhetta
Nokare Philadelphia valkosipuli & yrtit -tuorejuustoa
Laita perunat uuniin pussin ohjeen mukaan. Paloittele porkkanat ja parsakaalit ja höyrytä puolikypsiksi kasvisliemikuutiolla maustetussa vesitilkkasessa.
Puolisen tuntia huoneenlämmössä lämmenneet pihvit voi paistella juuri kun perunat ovat kypsiä, jos haluat medium-pihvin, paista sitä kuumahkolla pannulla n.1,5min, kypsää pihviä taas puolet kauemmin (paistoaika ohjeellinen, riippuu pihvin paksuudesta) molemmilta puolilta. Mausta juuri paistunut pinta esim. mustapippurilla tai grillimausteseoksella ja suolalla.
Annostele pihvi, perunat ja kasvikset lautaselle sekä siivu valkosipulivoita pihvin päälle.
Nauti ateria hyvän seuran ja punaviinin kera.
Uuteen Vuodatukseen siirtymisen vuoksi kommentointi on tilapäisesti suljettu tässä artikkelissa.
Kommentointi avautuu hyvin pian eli heti kun Vuodatuksen kommenttimoottori on jyrskäyttänyt kommentit lävitse myös tämän artikkelin kohdalla.