1pkt (8kpl) Vehnätortilloja

 

TÄYTE:

2tlk Ananaspaloja

3tlk Tonnikalaa tomaattikastikkeessa

1pss Herne-maissi-paprikaa

 

KUORRUTE:

2dl Ruokakermaa

1pss (150g) Juustoraastetta (mozzarella)

Valuta ananaspalat ja yhdistä täytteen ainekset keskenään.

Levitä tortillat esim. leivinpaperille, jaa täyte niille ja kääri rulliksi.

Leikkaa tortillarullat neljään osaan ja nostele rullat pystyyn uunivuokaan.

Yhdistä ruokakerma ja juustoraaste ja kaada seos vuokaan tortillarullien päälle.

Kypsennä 200 asteessa n. 20min.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

 

Pehmeä ja raikas Two oceans sauvignon blanc valkoviini sopi tälle ruualle

todella hyvin, vaikka itse ruoka ei viiniä seurakseen kaipaakaan.