1pkt (8kpl) Vehnätortilloja
TÄYTE:
2tlk Ananaspaloja
3tlk Tonnikalaa tomaattikastikkeessa
1pss Herne-maissi-paprikaa
KUORRUTE:
2dl Ruokakermaa
1pss (150g) Juustoraastetta (mozzarella)
Valuta ananaspalat ja yhdistä täytteen ainekset keskenään.
Levitä tortillat esim. leivinpaperille, jaa täyte niille ja kääri rulliksi.
Leikkaa tortillarullat neljään osaan ja nostele rullat pystyyn uunivuokaan.
Yhdistä ruokakerma ja juustoraaste ja kaada seos vuokaan tortillarullien päälle.
Kypsennä 200 asteessa n. 20min.
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Pehmeä ja raikas Two oceans sauvignon blanc valkoviini sopi tälle ruualle
todella hyvin, vaikka itse ruoka ei viiniä seurakseen kaipaakaan.
Kommentit